Ostatní

Review

Nové akce ve zbrusu novém prostoru

Po dvou letech stavby se veřejnosti otevřelo nové multifunkční a kongresové centrum O2 universum, které pojme až 10 tisíc lidí a které je propojeno s O2 arenou. Nový komplex má rozlohu téměř 50 tisíc metrů čtverečních ve čtyřech podlažích. Největší sál s kapacitou 4500 lidí bude využíván i pro pořádání středně velkých koncertů a sportovních utkání. A které to budou?

Vstupenky na akce v O2 universu

Prvním interpretem, který před publikem „pokřtil“ novou halu v ostrém provozu, bylo zářijové vystoupení kapely Kabát. Koncert měl navíc charitativní rozměr a výtěžek byl věnován nadaci Dejme dětem šanci. Zahřívací koncert má tedy nová hala za sebou a otázka je, co nás čeká v O2 universu dál? Nechte se pozvat na další zajímavé akce, které jsou přichystány na říjen 2019.

Další akce v O2 universu bude pro změnu sportovní. Ve čtvrtek 10. 10. 2019 si přijdou na své fanoučci zápasů, pro které si organizace IAF připravila galavečer bojových uměníI am fighter MMA Event IAF 1.

Mimo MMA fightů, bude k vidění také K1 a v nečekané roli se představí zápasnice UFC Lucie Pudilová, která chystá překvapení s olympioničkou Adélou Hanzlíčkovou. Nenechte si ujít špičkové zápasy a prvotřídní show. Přidejte se k facebookové události a 10. 10. buďte na značkách!

 

25. 10. 2019 se českému publiku poprvé ukáže v netradiční roli leader skupiny Iron Maiden, Bruce Dickinson. Bruce je letecký pilot a kapitán, letecký podnikatel, majitel pivovaru, motivační mluvčí, filmový scenárista, dvakrát publikovaný spisovatel a nejprodávanější autor, rozhlasový moderátor, televizní herec a mezinárodní šermíř.

V roce 2017 mu vyšla publikace What Does This Button Do?, která je jeho autobiografií, a kterou podpořil na několika veřejných čteních a diskuzích s publikem v divadlech ve Velké Británii. Večer s Brucem Dickinsonem se od té doby vyvinul v plnohodnotnou one man show podobnou vystoupení stand-up komiků, která trvá déle než dvě hodiny a která sklízí úspěchy po celém světě.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a staňte se svědky vyprávění jedné z nejzajímavějších ikon na světě, a to v intimním prostředí malého sálu pražského O2 universa. Upozorňujeme, že představení je v anglickém jazyce.

 

Posledním lákadlem v říjnu je koncert Volbeat, jedné z nejúspěšnějších dánských rockových kapel posledních dvou dekád.

Do Prahy přijedou 31. října se svým sedmým albem Rewind, Replay, Rebound. Jedná se o první studiové album s basákem Kasparem Boye Larsenem a pro dosažení zvuku alba se kapela opřela o nesčetné množství hostů. Na několika skladbách s nimi opět spolupracovala doprovodná zpěvačka Mia Maja a ve studiu se také sešli s americkými Harlem Gospel Choir. Zpěvák kapely Clutch Neil Fallon pak hostuje ve skladbě „Die to Live”.

Support pražského koncertu obstarají Baroness a Danko Jones.

Volbeat - Last Day Under The Sun

Vstupenky na akce do O2 universa zakoupíte v síti Ticketmaster nebo on-line na www.ticketmaster.cz.

  • Víte, že na tuto akci si můžete zakoupit sběratelskou vstupenku, tzv. Collector Ticket? Více informací ke sběratelské vstupence naleznete na našich stránkách