Ostatní

Preview

Fantazie na kolečkách se k vám rozjede v roce 2022

I přes naši maximální snahu a v obavě z možného návratu epidemie se letos turné neuskuteční.

Vstupenky

Vážení a milí diváci ve věku od 3 do 99 let, Vám všem je určena okouzlující autorská šou Michala Nesvadby, Fantazie na kolečkách aneb Záhada mizejících hraček. Dvouhodinová muzikálová revue s nezaměnitelnou poetikou překypuje strhující smrští neobvyklých nápadů a efektů, dech beroucích sportovních výkonů na kolech i koloběžkách, ale především nabízí poutavý příběh záhady z dětských pokojíčků mizejících hraček. Asi nikoho z Vás nepřekvapí, že nejvíce do všeho bude mluvit František, že si Bafík nenechá nic líbit a nafukovací Žluťoun pomůže k rozuzlení celé zápletky.

Odložení termínu kvůli aktuální situaci

Jen ten zatracený Covid-19 se nám stále plete do cesty a nastavuje překážky, které neumí přeskočit ani naši nejšikovnější bajkeři či koloběžkáři …

A proto, aby nikomu neublížil, nikdo z nás do něj nenarazil a nespadl z kolečkových bruslí, z kola, koloběžky nebo hoverboardu, jsme reálně nuceni již podruhé (a věříme, že naposledy) přesunout celé turné na podzim roku 2022. Michalovi je to velmi líto, ale přes naši maximální snahu a v obavě z možného návratu epidemie se letos turné neuskuteční.

Nikdo z nás neví, co bude za 2-3 měsíce, ochota lidí nakupovat vstupenky se blíží nule … nemluvě o ekonomice projektu, která nyní nefunguje, a to v situaci, kdy speciálním uspořádáním seatingu poskytujeme všem (malým i velkým) skvělý výhled a maximální divácký komfort.

Setkání v bezpečí

Aby měl Michal radost z rozzářených očí nejmenších diváků, ale i těch větších, co na něm „vyrůstali“, pojďme společně ještě jednou vyčkat do doby, kdy budeme všichni bez roušek, rozesmátí od ucha k uchu. Jedině proto ryze český autorský počin vznikl a dává smysl.

Hodně nás to mrzí, šou je kompletně vyrobena, nazkoušena a připravena k odehrání, jakmile to situace dovolí. Velká chuť celého týmu hrát po celé České republice se nemění. Za to jim naše produkce děkuje.

Představení se přesouvají, tedy neruší. Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti. Do konce září vám představíme nová data přesouvaných představení včetně mimořádné slavnostní premiéry.

Děkujeme Vám za podporu a pochopení. Michal Nesvadba, 15. 9. 2021