Ostatní

Ticket of the Year poprvé v ČR

Ticketmaster vyhlašuje anketu o nejoblíbenější událost roku 2019 „TICKET OF THE YEAR“ (#totycz).
Tato anketa, která se ve světě uskutečnila již pětkrát, bude mít letos u nás svoji premiéru. V letošním roce se uskuteční ve 25 zemích z celého světa a každoročně se jí zúčastní milióny hlasujících.

TO TY ROZHODNEŠ V TOTY

T.O.T.Y. – Ticket Of The Year – je anketa, ke které se letos poprvé připojuje i Česko. Čeští fanoušci kulturních zážitků mají poprvé možnost rozhodnout o tom, která akce byla v roce 2019 ta nejvíc nejlepší.

Pokud jste se zúčastnili některé z akcí, na které vstupenky prodával právě Ticketmaster, neváhejte, a hlasujte. Výhra je lákavá! Ze všech hlasujících bude vybrán náhodný výherce, který obdrží Dárkovou poukázku Ticketmaster na nákup vstupenek na jakoukoli akci (nebo akce) v hodnotě 7500 Kč. A za to už se dá zažít leccos – ať festival, koncert, multižánrová show, skvělé divadlo, či výstava, a třeba si to užít s celou partou!

Anketa Ticket of the Year - TOTY, letos poprvé v ČR!

Hlasuje se pouze v tomto týdnu! Tak to neodkládej. A řekni to kámošům.

Stačí na webu www.ticketmaster.cz/feature/toty odpovědět na čtyři zásadní otázky.

  1. Která akce pro tebe byla ta nejlepší v tomto roce?
  2. Kde a kdy se akce konala (stačí město a datum).
  3. Proč zrovna tahle akce je tvá nejlepší?
  4. Co nebo koho, či jakou akci bys chtěl nebo chtěla vidět v roce 2020?

…a potom sdílet na sociálních sítích.

Je úplně jedno, jak velká akce to byla, jakého byla druhu, zaměření či úrovně. Prostě jde o to, že to byla tvoje nejvíc nejlepší akce! A to se počítá! S tebou se počítá!

Akce, pro které bude hlasovat nejvíce fanoušků, budou koncem listopadu vyhlášeny jako Akce roku. Jsem zvědavá, která akce to vyhraje za Českou republiku, a jestli se shodneme se světem, či nikoliv.  V minulosti v celosvětovém měřítku dvakrát za sebou vyhrála kapela Coldplay, loni to byli BTS. A co to bude letos, to se dozvíme 20. listopadu.  Stejně jako to, zda zrovna já nebo ty nevyhrajeme tu Dárkovou poukázku.

Já už mám jasno, pro co budu hlasovat… ale ani náhodou neprozradím, nechci nikoho nijak ovlivnit. Každý přece ví sám nejlíp, co bylo tou nejlepší akcí, ne? Víš to i ty!