Hudba

Preview

Top 10 koncertů v roce 2023

V roce 2023 nás opět čeká nespočet vzrušujících koncertů a živých vystoupení, které byste si neměli nechat ujít! Zde jsme pro vás shrnuli 10 nejzajímavějších koncertů a turné.

Podívat se na další akce

Pokud si myslíte, že už rok 2022 byl nabitý velkolepými turné a strhujícími koncerty, můžete se těšit na ten letošní. V roce 2023 nás opět čeká nespočet vzrušujících koncertů a živých vystoupení, které byste si neměli nechat ujít! Zde jsme pro vás shrnuli 10 nejzajímavějších koncertů a turné v Česku.

Lewis Capaldi

„I was getting kinda used to being someone you loved“… těmito srdcervoucími slovy dokázal skotský zpěvák Lewis Capaldi uchvátit celý svět. Kromě skladatelského a pěveckého talentu má však v zásobě ještě něco víc: v současnosti JE pravděpodobně nejzábavnějším zpěvákem na sociálních sítích. Nejen jeho písně, ale i jeho TikToky mají miliony zhlédnutí. Těšíme se na jeho vystoupení 17. února v Praze, které bude jistě solidním mixem koncertu a komediálního představení!

Lewis Capaldi – Someone You Loved

$uicideboy$

S písněmi jako „…And to Those I Love, Thanks for Sticking Around“, „Kill Yourself (Part III)“ a „Paris“ si duo $uicideboy$ podmanilo nejen sociální sítě, ale i svět hudby. Oba bratranci přivezou své psychedelické tripy do Prahy už 18. března!

$uicideBoy$ – …And To Those I Love, Thanks For Sticking Around (Lyric Video)

blink-182

Poté, co kultovní punková kapela několik posledních let produkovala hudbu bez Toma DeLonge, je kytarista od konce roku 2022 opět součástí kapely. Těšit se na ně můžete 19. září, kdy vystoupí v pražské O2 areně!

blink-182 – All The Small Things (Official Music Video)

Måneskin

Díky svému syrovému, energickému a nakřáplému zvuku vrací Måneskin rock’n’roll zpět na přední příčky světových hitparád a dokonale jej mísí se současným vkusem. Dvacátníci Victoria (baskytara), Damiano (zpěv), Thomas (kytara) a Ethan (bicí) začínali v roce 2015 jako buskeři vystupující v ulicích Říma a jen o několik let později dobyli svět a stali se jednou z nejpopulárnějších rockových kapel nové generace. Do Prahy dorazí 14. května!

Måneskin – I WANNA BE YOUR SLAVE (Official Video)

The Weeknd

Kanadskému zpěvákovi a skladateli The Weeknd se s písní Blinding Lights podařilo propracovat na první místo nejstreamovanějších skladeb na Spotify. Hit má na hudební streamovací službě již více než 3,3 miliardy poslechů. Tuto a další písně jako „Starboy“ a „Call Out My Name“ si můžete poslechnout 6. srpna na letišti v Letňanech.

The Weeknd – Blinding Lights (Official Video)

Depeche Mode

30. července 2023 se neponese v duchu „Enjoy the Silence“, ale „Enjoy the Show“. Depeche Mode letos poprvé od roku 2018 a smrti klávesisty Andyho Fletchera vyrážejí na turné a nevynechají ani Prahu.

Depeche Mode – Enjoy The Silence (Official Video)

KISS

Kapela po vyprodaném a velkolepém loňském koncertu vyslyšela tisíců fanoušků a 50 let od založení vystoupí NAPOSLEDY v pražské O2 areně!

KISS jsou známí svými charakteristickými vystoupeními a již několik desetiletí dokazují, proč mají bezkonkurenčně nejikoničtější živou show v rock n rollu. Členové Rock & Rollové síně slávy, kteří prodali více než 100 milionů alb po celém světě, prohlásili, že toto turné je věnováno milionům fanoušků KISS Army. Můžete se na ně vydat už 10. června do O2 areny.

Kiss – I Was Made For Lovin' You

Louis Tomlinson

Kromě Harryho Stylese se letos na turné chystá i další bývalý člen One Direction. Louis Tomlinson nedávno vydal své nejnovější album „Faith in the Future“ a sklidil za něj mnoho pozitivní kritiky. Můžete si ho přijít poslechnout živě 19. října do O2 areny.

Louis Tomlinson – Back to You (Official Video) ft. Bebe Rexha, Digital Farm Animals

Prague Rocks: Mötley Crüe & Def Leppard

Po největším severoamerickém stadionovém turné v roce 2022, na které se prodalo více než 1,3 milionu vstupenek, se nejznámější a nejslavnější rockové legendy Mötley Crüe a Def Leppard vydávají v roce 2023 na celosvětové turné „The World Tour“. V Praze vystoupí v rámci festivalu Prague Rocks 2. června a my můžeme slíbit, že to bude velké!

Motley Crue + Def Leppard – Citi Field (Queens, NY) – June 24th, 2022

Maroon 5

Držitelé ceny GRAMMY® oznámili turné po Velké Británii a Evropě v roce 2023 a v rámci festivalu Prague Rocks se představí fanouškům na pražském letišti Letňany 21. června. Kapela patří nejenom k nejvýraznějším umělcům dnešní pop music, ale řadí se i mezi největší hvězdy 21. století.

Maroon 5 – Sugar (Official Music Video)