Hudba

Preview

The Weeknd dorazí příští rok do Prahy. Vstupenky budou v prodeji od pátku

The Weeknd vystoupí v Praze 6. srpna na letišti v Letňanech. Vstupenky budou v prodeji od pátku 2. prosince.

Koupit vstupenky

The Weeknd dnes oznámil termíny rozšíření svého turné After Hours til Dawn Tour na rok 2023. Další část turné odstartuje v sobotu 10. června v Manchesteru ve Velké Británii na stadionu Etihad Stadium a skončí v Santiagu v Chile v neděli 15. října na Estadio Bicentenario de La Florida. V Praze vystoupí 6. srpna 2023 na letišti v Letňanech.

Vstupenky v exkluzivním předprodeji v síti Ticketmaster

Oficiální prodej vstupenek začne v pátek 2. prosince od 12 hodin. Bude však možné je koupit i ve speciálním Ticketmaster předprodeji od 1. prosince od 12:00 a zajistit si tak ještě lepší místa než ostatní.

Zcela vyprodaná severoamerická část stadionového turné zaznamenala neuvěřitelný úspěch, když překonala rekordy v návštěvnosti a doposud vydělala přes 130 milionů dolarů. 

Ambasador dobré vůle Světového potravinového programu OSN Abel „The Weeknd“ Tesfaye bude opět spolupracovat se Světovým potravinovým programem OSN a přispěje finančními prostředky z druhé části turné do Humanitárního fondu XO, který podporuje reakci této organizace na bezprecedentní celosvětovou hladovou krizi.

The Weeknd - Blinding Lights (Official Video)

Peníze na dobrou věc

Na tuto důležitou věc půjde 1 euro z každé prodané vstupenky v Evropě, 1 libra ve Velké Británii a ekvivalent 1 dolaru v zemích Latinské Ameriky. Fond získal peníze během severoamerické části turné prodejem vstupenek, výtěžkem z exkluzivního trička na turné a darem 500 000 dolarů přímo od The Weeknda.

Turné je oslavou alba After Hours, které The Weeknd vydal v roce 2020 (jeho hitový singl „Blinding Lights“ byl vyhlášen novou písní číslo 1 v žebříčku Billboard Hot 100 všech dob, čímž překonal hit „The Twist“ od Chubbyho Checkera z roku 1960), a také jeho kritikou oceňovaného alba Dawn FM, které vyšlo v lednu 2022. Na všech evropských koncertech se k The Weekndovi připojí Kaytranada a Mike Dean.