Hudba

Review

Naše tipy na valentýnský dárek

Valentýn je za dveřmi a my se konečně můžeme opět podělit o jedinečné zážitky se svými blízkými. Pokud se nemůžete rozhodnout, dárková poukázka Ticketmaster je ideální volbou.

Dárkové poukázky

I letošní Valentýn by měl být romantickým a nezapomenutelným dnem v životě zamilovaných. A jako každý rok si možná kladete otázku, co můžeme udělat, abychom svým blízkým ukázali, jak moc je milujeme. Přestože všichni víme, že na to máme 365 dní v roce, jsme nějakým způsobem připraveni, jít v tento den do toho naplno. Jenže vybrat ten správný dárek může být těžké, a tak člověk potřebuje sem tam nějaký podnět. Mezi nejčastější dárky patří čokoláda a jiné sladkosti… proč ale nedarovat něco originálního? Co třeba kulturní zážitek? A tak vám přinášíme pár skvělých tipů a nápadů na ten správný valentýnský dárek z oblasti živé zábavy.

Pokud si nejste jisti, co přesně své drahé polovičce pořídit, naše valentýnské dárkové poukázky Ticketmaster jsou tou nejlepší volbou.

Níže uvádíme naše tipy na skvělé akce a koncerty

Ani o letošním Valentýnu by vaše láska neměla odejít s prázdnou. V souladu s heslem „Oslavte lásku! Darujte jedinečný zážitek!“ můžete svým blízkým připravit skvělý Valentýn tím, že jim darujete skvělou kulturní akci. Ať už je to velkolepý koncert, klubovka, sportovní utkání nebo divadlo.

Dárkový ePoukaz Letní Shakespearovské slavnosti

Krásný valentýnský dárek v podobě ePoukazu, umožní příznivcům Slavností obdarovat své blízké, a kromě bohaté nabídky představení garantuje i možnost přednostního nákupu.

Vstupenky

Tool

Americká čtyřčlenná rocková kapela se vrací po třech letech do Prahy v rámci svého evropského turné, aby opět předvedla tajemnou a energií nabitou show!

Vstupenky

Ghost

‘IMPERATOUR – EUROPE 2022’ – 23 rituálních vystoupení ve 14 evropských zemích – Dosud největší tour jako hlavní vystupující. To musíte spolu zažít!

Vstupenky

OneRepublic

Americká pop-rocková kapela OneRepublic vyráží na koncerty po Evropě. Jednou ze zastávek bude i naše hlavní město, kde se šestice z Colorada představí po téměř šesti letech!

Vstupenky

Dead Can Dance

Dead Can Dance uhrančivá hudba, která je navzdory názvu kapely oslavou hudby i života v té nejryzejší podobě.

Vstupenky

Jelen

Vyprodané sály, velké rádiové hity, několik Cen Anděl a stabilní zájem posluchačů. Kapela Jelen se v posledních letech vypracovala mezi nejžádanější jména české hudební scény.

Vstupenky

Alvaro Soler

Magia European Tour 2022. Letní hity a kouzelné okamžiky všedního života, španělský zpěvák Alvaro Soler se vrací do Prahy.

Vstupenky

Leoš Mareš

Nová show na gigantickém podiu uprostřed haly a kolem dokola během dvou večerů 40 000 diváků!

Vstupenky

half•alive

Half Alive nepřestali vydávat nové singly lákající na druhou desku. Jako support si je na své turné vybrali i Twenty One Pilots.

Vstupenky

Darujte čas a zážitky s dárkovou poukázkou Ticketmaster.

Nenašli jste, co hledáte? Nejste si jisti, která akce by se mohla vaší drahé polovičce líbit? S dárkovou poukázkou Ticketmaster si vaši blízcí mohou vybrat událost podle svého přání. Dárková poukázka Ticketmaster je také ideální jako dárek na poslední chvíli, který můžete vytisknout. Připraven je i valentýnský vizuál.

Můžete si také znovu prohlédnout naše webové stránky a objevit koncerty, vzrušující sportovní akce a mnoho dalšího, co můžete se svými blízkými zažít.