Hudba

Maroon 5: informace k online koncertu

Potřebujete v těchto těžkých dobách nějaké dobré zprávy? Maroon 5 vás zvou na svou jedinečnou živou show, kde zazní i jejich nejnovější hit „Beautiful Mistakes“. Vstupenky na tento jedinečný livestream koncert jsou již v prodeji prostřednictvím Ticketmaster.

Vstupenky

Po vydání jejich nového singlu „Beautiful Mistakes“ s rapperkou Meghan Thee Stallion vás Maroon 5 vezmou na vizuálně velkolepou show vytvořenou ve spolupráci s ikonickou režisérkou hudebních klipů, Sophií Muller. Určitě zde uslyšíte hity jako „She Will Be Loved“, „Girls Like You“ nebo One More Night, stejně jako několik skladeb z jejich nového alba.

Maroon 5

Live Stream Online

30. března 2021 od 21,00

Vstupenky zde

Maroon 5, recept na celosvětový úspěch

Kapela nejprve fungovala jako Kara’s Flowers a ačkoli se jí podařilo podepsat atraktivní smlouvu s labelem Reprise Records, na nahrávání první desky, na kterou dohlížel proslulý Rob Cavallo (Green Day, Linkin Park, Goo Goo Dolls a My Chemical Romance) a kritici výsledek pozitivně zhodnotili, nosič neměl příliš velký úspěch.  Až s příhodem kytaristy Jamese Valentinea se přejmenovali na Maroon 5 a s novým členem také skupina pozměnila svůj styl. Výsledkem bylo album Songs About Jane, které mělo obrovský úspěch a pochází z něj jedny z největších hitů této kapely, jako například „This Love„, „She Will Be Loved“ či „Sunday Morning„. Úspěch se potvrdil i ve formě dvou nominací na Grammy.

Současná sestava hraje ve složení Adam Levine (zpěv), Jesse Carmichael (klávesy, doprovodná kytara), Mickey Madden (baskytara), James Valentine (sólová kytara), Matt Flynn (bicí) a PJ Morton (klávesy).

Maroon 5, který se těší celosvětovému úspěchu od roku 2001, získali 3 ceny Grammy a prodali přes 120 milionů desek. Od singlu „This Love“ v roce 2004 shromáždila skupina z Los Angeles 11 písní, které se dostaly na první místo v hitparádách. Jednou z nich byla například píseň „Memories“, která byla věnována jejich manažerovi Jordanovi Feldsteinovi, který zemřel v prosinci 2017.

Maroon 5 - Memories (Official Video)

Nový singl Beautiful Mistakes

Nejnovějším hitem je „Beautiful Mistakes“ s Megan Thee Stallion. Tématem písně je rozchod. Pohledy na věc si však oba hlavní protagonisté v této písni rozdělují. Adam Levine s lítostí vzpomíná na minulost, zatímco Stallion si nově nabytou svobodu užívá a vracet zpět se rozhodně nechystá. Ačkoliv je Stallion známá svými přímočarými a mnohdy vulgárními texty, v tomto singlu od nich upustila, což je jedině dobře. S frontmanem Maroon 5 se navíc výborně doplňují.

Maroon 5 - Beautiful Mistakes ft. Megan Thee Stallion (Official Music Video)

Kdy se online koncert koná?

Připojte se na stránku věnovanou Livestream koncertu Maroon 5 a kupte si oficiální vstupenky. Stačí si vybrat přímý přenos země nebo kontinentu, ze kterého se naladíte, a pokračujte v nákupu

  • Další informace na stránkách skupiny MAROON 5