Hudba

Review

Måneskin vyhrává cenu Best Alternative Video

Začínající italské rockové kombo Måneskin si 28. srpna v rámci předávání MTV Video Music Awards 2022 odneslo cenu za nejlepší alternativu za skladbu "I Wanna Be Your Slave". V předchozích dvou letech v této kategorii zvítězil Machine Gun Kelly.

Vstupenky

Letos Måneskin v kategorii alternativa porazili Twenty One Pilots, Panic! At The Disco, Machine Gun Kelly ft. WILLOW, Avril Lavigne ft. blackbear, Imagine Dragons x JID a WILLOW a Avril Lavigne ft. Travis Barker.

Později ve vysílání z Prudential Center v Newarku ve státě New Jersey vystoupila skupina Måneskin v černé kůži, která předvedla svůj singl „Supermodel“ obklopená ženami v krátkých černých sukních.

Måneskin - SUPERMODEL (Official Video)

Skupina zaznamenala v minulém roce průlomový úspěch se svým albem Teatro d’ira: Vol. I, které vedlo k lednovému vystoupení v pořadu Saturday Night Live a k účasti na prestižních festivalech po celém světě.

Måneskin se vydávají na turné po Americe i Evropě

Po několika koncertech v Jižní Americe, které se uskuteční příští měsíc, bude Måneskin pokračovat v turné po Severní Americe, které začne 3. listopadu v San Franciscu. Vyprodané evropské turné odstartuje 25. února v italském Turíně.

Italská rocková kapela Måneskin, která zvítězila v loňském ročníku Eurovision Song Contest, v Praze vystoupí 14. května 2023 v O2 areně.

zdroj: spin.com