Hudba

Madison Beer přijede příští rok do Prahy! Co byste o koncertu měli vědět?

Madison Beer oznámila celosvětové turné "The Spinnin Tour" a už začátkem března 2024 zavítá i na koncert do Prahy. Právě minulý měsíc vydala své druhé album s názvem "Silence Between Songs", které svým fanouškům příští rok představí živě. Veškeré informace o pražském koncertu najdete tady!

KOUPIT VSTUPENKY

V pouhých 24 letech je dnes Madison Beer nedílnou součástí nové generace popových princezen. Se svými dvěma studiovými alby „Life Support“ (2021), „Silence Between Songs“ (2023) a debutovým EP „As She Pleases“(2018), která si po celém světě připsala více než 2,4 miliardy streamů, si umělkyně a skladatelka již vybudovala početnou a věrnou fanouškovskou základnu.

Naposledy se Madison Beer objevila v Evropě v roce 2022 v rámci svého turné „The Life Support Tour“. Nyní se příští rok vydává na další cestu a v únoru ve Stockholmu zahájí své světové turné, které bude mít celkem 52 koncertů. Kromě koncertů v Oslu, Varšavě, Amsterdamu, Mnichově, Madridu, Stockholmu, Vídni, Miláně, Barceloně a Curychu zavítá Madison Beer také do Prahy, než evropská část turné skončí v Londýně.

Díky oduševnělým melodiím a silnému hlasovému rozsahu se Madison Beer stala nováčkem, kterého si kritici a fanoušci pop music oblíbili, když jí bylo pouhých 12 let. Od té doby její kariéra jen roste. Hlavní singl z jejího debutového alba „Selfish“ získal platinu RIAA a skladba „Life Support“ se v únoru 2021 stala nejvyšším umístěním Madison Beer v žebříčku Billboard 200.

Madison Beer a její vypravěčský talent

„Reckless“ dosáhl celosvětově více než 400 milionů streamů a posloužil jako hlavní singl jejího druhého studiového alba Silence Between Songs, které vyšlo v září a na němž si všestranná umělkyně napsala a spoluprodukovala všechny písně. Její vypravěčský talent je slyšet ve vyzrálých textech, které zpracovávají témata jako růst, reflexe a introspekce.

Madison Beer - Reckless (Official Music Video)

Madison Beer je známá svými emotivními písněmi, a tak je běžné, že na jejích koncertech občas ukápne slza. Její kreativní živá vystoupení jsou tak pečlivě propracovaná a koncipovaná, že vás vtáhnou do imaginativního snového světa, který je na hony vzdálený realitě.

Madisonin smysl pro estetiku je vždy patrný z jejích živých vystoupení i videoklipů. Jak naživo interpretuje své nové album, včetně písní jako „Spinnin“, „Home To Another One“ nebo fanoušky oblíbené „Reckless“, můžete zažít na vlastní kůži příští rok. Do té doby si 14 písní z nového alba můžete poslechnout tady:

Prodej vstupenek na pražský koncert v SaSaZu začne tento pátek 13. října v 10:00.