Hudba

Preview

Květnové tipy na živou hudbu

Přinášíme vám tipy na květnové koncerty, na kterých prostě nesmíte chybět! Měsíc květen je měsícem lásky a to i lásky k muzice. Projděte si náš výběr toho nejzajímavějšího pro nadcházející týdny.

Vstupenky na koncerty

ONE OK ROCK

20.5.2019 – Velký sál Lucerna, Praha                                                              Koupit vstupenky

Japonská pop-rocková kapela One OK Rock dnes vydává své nové album s názvem „Eye Of The Storm“.  Support obstará britská popová kapela Anteros

ONE OK ROCK - The Beginning [Official Music Video]

 

GEORGE EZRA

21.5.2019 – Tipsport Aréna, Praha                                                                   Koupit vstupenky

George Ezra vydal své netrpělivě očekávané druhé album Staying At Tamara’s na Columbia Records. V květnu se vrátí do Prahy a po vyprodaném Fóru Karlín, vystoupí tentokrát v Tipsport Aréně.

George Ezra - Shotgun (Official Video)

 

MONKEY BUSINESS

23.5.2019 – Žluté lázně, Praha                                                                       Koupit vstupenky

Kapela v říjnu 2018 vydala desku Bad Time For Getlemen. Turné, které odstartovalo 9. února 2019 v Bratislavě, završí již tradičním koncertem ve Žlutých lázní v Praze.

Monkey Business - Kick the Stupid (Official Video)

 

MUSE

26.5.2019 – Letiště Letňany, Praha                                                                   Koupit vstupenky

Muse oznámili termíny světového turné Simulation Theory, během kterého se tyto rockové ikony představí v Americe, Kanadě, Velké Británii a Evropě. MUSE si budeme moci naživo vychutnat již 26. 5. 2019, kdy tuto britskou skupinu poprvé přivítáme pod širým nebem na pražském letišti v Letňanech!

MUSE - 2019 Simulation Theory World Tour [Official Trailer]

CREEDENCE CLEARWATER REVIVED

30.5.2019 – Divadlo Hybernia, Praha

31.5.2019 – Sono Centrum, Brno                                                                        Koupit vstupenky

Do ČR se vrací britská skupina Creedence Clearwater Revived, která už mnoho let pokračuje v šíření odkazu slavného bandu Johna Fogertyho. Legendární Creedence Clearwater Revival, jejíž sestavu tvořili kytarista a textař John Forgety, kytarista Tom Fogerty, baskytarista Stu Cook a bubeník Doug Clifford, byli považováni za zakladatele takzvaného jižanského rocku (hlavní ikona jsou dodnes ZZ Top, mezi hlavní představitele patří Johnny Winter, Lynyrd Skynyrd, Kid Rock, Allman Brothers Band a Steve Ray Vaughan), dnes již však nekoncertují.

Creedence Clearwater Revived - Ostrava 2017

 

SOUBOJ REBELŮ: TUBLATANKA a CITRÓN

Různé termíny a místa  ČR                                                                                      Koupit vstupenky

Československé hudební legendy roce opět na společné turné po České republice s názvem Souboj Rebelů Tour 2019! Nenechte si ujít tento poctivý rockový nářez plný energie!

Tublatanka - Dnes mám rande so svojim mestom