Hudba

Preview

Kapela YES přesouvá své turné na rok 2023

Legendární kapela YES oznamuje přesun svého plánovaného turné na příští rok!
Nový termín pro Prahu ve Foru Karlín je 18. 5. 2023!

Vstupenky

Legendární rockeři YES s těžkým srdcem oznamují další přesun svého dlouho plánovaného turné „Relayer – The Album Series Tour“. Důvodem jsou logistické problémy a průtahy s domlouváním nových termínů evropského turné na rok 2022. YES se tak, i kvůli bezpečnosti členů kapely i publika, rozhodli přesunout všechna data evropského turné na rok 2023.

Nový termín jejich pražského koncertu je znám! YES zahrají v PRAZE ve Foru Karlín, 18. 5. 2023. Všechny dosud zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti na nový termín koncertu.

„Opravdu se těšíme, až se vrátíme na pódium a vystoupíme pro naše fanoušky. Relayer bude velmi speciální.“

… říká Geoff Downes

V sestavě turné jsou Steve Howe (kytary), Alan White (bicí), Geoff Downes (klávesy), Jon Davison (zpěv), Billy Sherwood (baskytara a doprovodný zpěv) a Jay Schellen (další bicí a perkuse).

Vydržte! s YES vás čeká opravdu jedinečná show. Bude zahrnovat bohatou produkci, např. videostěnu ve vysokém rozlišení, zazní všechny oblíbené klasické skladby YES spolu se sedmým albem „Relayer“ v plné délce. „Relayer“ se malinko liší od ostatních alb YES, protože Patrick Moraz nahradil u kláves Ricka Wakemana a přinesl albu lehce avantgardnější nádech. Perfektně je to slyšet hned v úvodní, 22 minut dlouhé, skladbě „Gates of Delirium“, kde prožijete bitvu kláves a kytar.

The Gates of Delirium by Yes in 1080p HD HQ

Bude to zkrátka velká rocková událost, počkejte si na ni!