Hudba

Review

Na jaký koncert vyrazit o prázdninách

Prázdniny jsou již v plném proudu a pokud ještě nemáte program, nezoufejte, ani o prázdninách totiž svět kultury nespí a tak můžete vyrazit na divadelní představení, za muzikou, festivaly či na výstavu. Stačí si jen vybrat.

Koupit vstupenky

Výběr akcí, na které se můžete v létě těšit:

25.7.2019 zazní v pražské Lucerně písně Pink Floyd v podání NICK MASON’S – SAUCERFUL OF SECRETS

Do Prahy totiž zamíří zakládající člen Pink FLoyd a čerstvý držitel Řádu britského impéria (CBE) za služby v oblasti hudby Nick Mason a jeho Saucerful of Secrets přivezou do Prahy atmosféru prvních desek této legendární kapely. Po jejich vyprodaném kanadsko – americkém turné se chystají do Evropy.
Jsme zvědaví, jaký playlist si pro nás připravil.

Nick Mason's "Saucerful of Secrets" - Cambridge 2019

 

25.7.2019 můžete vyrazit do pražského Fora Karlín na SKUNK ANANSIE

Skunk Anansie se rozhodli oslavit 25. výročí svého vzniku koncertním albem 25LIVE@25, na kterém zazní nejlepší skladby z šesti studiových alb, která dosud natočili a současně s výročním programem vyrazí na světová pódia. Málokterá kapela je na pódiu tak živelná jako Skunk Anansie. Jejich vystoupení jsou smrští energie, hluku a originality.
Prostě koncert, na kterém byste chybět neměli.

Skunk Anansie - Because of You (Official Video)

9.8.2019 zamíří do Prahy se svojí Vida World Tour LUIS FONSI

Luis Fonsi, autor jednoho z největších hitů poslední doby „Despacito“, se v České republice se představí poprvé. Těšit se můžete na obrovskou show se živou kapelou, tanečníky, speciální efekty, skvělý zvuk a světla.
Luis Fonsi určitě roztančí i vás.

Luis Fonsi - Despacito ft. Daddy Yankee

 

18.8.2019 to v pražských Letňanech rozpálí skupina METALLICA

Skupina Metallica potvrdila návrat do Evropy se svým WorldWired Tour, na kterém se prostřednictvím velkolepých koncertů pod širým nebem představí na stadionech, v parcích, letištích a dokonce i na zámku.
Speciálními hosty na všech koncertních zastávkách budou skupiny Ghost a Bokassa.
Na tento koncert se hodně těšíme.

Metallica: One (Official Music Video)

 

22.8.2019 vás ve Žlutých lázních roztančí PAUL KALKBRENNER

Paul Kalkbrenner patří k největším hvězdám současné taneční techno scény. Prodal více než milión desek, na Spotify a YouTube dosahují jeho tracky stamiliónových přehrání a headlinuje největší světové festivaly. Německý DJ zahraje v Praze v rámci turné ke své osmé desce Parts Of Life.
Rytmy taneční hudby pod širým nebem a u vody, prostě letní párty jak má být.

Paul Kalkbrenner - Azure Music Video HD

 

27.8.2019 vás nenechá v klidu procítěný hlas irského zpěváka HOZIERA, který zazní v pražském Foru Karlín

„Take Me to Church!“ Ten hit nešlo přeslechnout, na tu výraznou melodii a procítěný hlas nejde zapomenout. Potemnělá píseň na pomezí blues, gospelu, rocku i popu zněla ze všech rádií a vyšplhala se na žebříčky hitparád mnoha zemí.
Přijďte si ho poslechnout naživo.

Hozier - Take Me To Church

 

Pokud jste si nevybrali z výše uvedených koncertů zahraničních hvězd, pak vězte, že ani ty české nezůstávají v létě pozadu a rozezní pro nás hrady, zámky, parky, náměstí, letní kina i sportovní areály.

 

Bude to prostě léto jak má být, tak buďte přitom. Kompletní seznam akcí najdete na www.ticketmaster.cz