Hudba

Review

Jonas Brothers přijedou poprvé do Prahy! 💛 Co všechno byste o turné popového tria měli vědět?

Jonas Brothers vyrazí na turné po Evropě v květnu a červnu 2024. Veškeré informace o turné a pražském koncertu najdete tady.

KOUPIT VSTUPENKY

Jonas Brothers vyjíždějí na celosvětové THE TOUR a přidávají 27 koncertů v Evropě, Austrálii a na Novém Zélandu. V rámci nové části vystoupí poprvé v Polsku, Rakousku, České republice, Severním Irsku, Hamburku, Lyonu, Mnichově, Norsku, Austrálii a na Novém Zélandu. Kapela také odhalila rozšíření svého nejambicióznějšího turné v Severní Americe o 26 nových koncertů, čímž se jejich dosud největší turné rozrostlo na 90 vystoupení ve 20 zemích.

Pět alb. Jedna noc. Pod tímto heslem Jonas Brothers v roce 2024 opět objedou půlku světa. Legendární americké popové trio tak odehraje svůj historický debut v pražské O2 areně a vůbec poprvé vystoupí v Česku. Kromě České republiky vystoupí kapela také v sousedním Německu, Rakousku, Švýcarsku a Polsku, ale i v dalších zemích Evropy. Ve Vídni kapela vystoupí 1. června, v Curychu 4. června a v Německu je čekají hned tři koncerty – 21. května v Hamburku, 22. května v Kolíně a 3. června potom v Mnichově.

Jealous, Cake By The Ocean, Sucker Medley (Live From The Billboard Music Awards)

Prodej vstupenek na pražský koncert začíná už příští týden v pátek a vy byste si to neměli nechat ujít!

Legendární popové trio je ve velkém zpět!

Jonas Brothers je poprocková skupina z New Jersey, která je již téměř dvě desetiletí velmi úspěšná na mezinárodní hudební scéně. Kapela vznikla v roce 2005 a kromě své hudby se mezinárodně proslavila díky filmům jako Camp Rock nebo seriálu Jonas – The Series. Jonas Brothers tvoří tři bratři Kevin, Joe a Nick Jonasovi. Do svého rozpadu v říjnu 2013 vydala skupina čtyři alba, z nichž dvě se dostala na první místo americké hitparády.

V únoru 2019 se Jonas Brothers dali znovu dohromady a následně vydali comebackový singl „Sucker“ – skutečně chytlavou melodii, která se v mžiku stala celosvětovým hitem. Dosud nejúspěšnější píseň se dostala na první místo americké hitparády, následovalo vystoupení v The Late Late Show with James Corden, vystoupení na Billboard Music Awards nebo ve finále soutěže Germany’s Next Topmodel.

V květnu 2023 se Jonas Brothers vrátili se svým nejnovějším počinem „The Album“ a opět dobyli hitparády po celém světě. Krátce poté kapela představila také své dosud nejambicióznější turné – zpočátku se spoustou koncertů v Severní Americe.

Nyní ohlásili další termíny turné v Evropě, USA a Austrálii a na Novém Zélandu, a proto se turné s názvem „Five Albums. One Night“ nyní stalo největším turné Jonas Brothers v historii s 90 koncerty ve 20 zemích.

Vstupenky na koncert Jonas Brothers v Praze koupíte příští pátek tady: