Hudba

Preview

Il Divo pokračují ve svém turné

Il Divo v Praze představí se symfonickým orchestrem všechny své hity. Vystoupí 10. října v O2 universu.

Vstupenky na koncert

Po tragickém úmrtí Carlose Marína z Il Divo pokračují zbývající členové této mezinárodní skupiny – Američan David Miller, Francouz Sebastien Izambard a Švýcar Urs Bühler – v turné na Marínovu počest. Turné, dříve nazývané „For Once in My Life Tour“, bude pokračovat jako Greatest Hits Tour a jeho součástí bude i speciální host, mexicko-americký barytonista Steven LaBrie.

Turné bude plné hitů Il Divo z jejich rozsáhlého katalogu písní s neuvěřitelnou scénickou produkcí.

Carlos byl nadživotní osobností, se vzácnou kombinací neuvěřitelně krásného, Bohem daného hlasu a naprosto, nesmírného talentu. Jeho vášeň, hravost a smysl pro humor vytvářely tak kouzelnou osobnost a jeho smích vždy každého povznesl. Milovaly ho miliony fanoušků po celém světě a my jsme měli to štěstí a čest, že jsme s ním mohli tolik let vystupovat. Jeho hravost, přátelství a brilantní hlas nám budou hluboce chybět. Na jeho počest založíme nadaci Carlose Marina a na našich budoucích koncertech budeme vzdávat hold jeho zpěvu. Ať si ho všichni pamatují pro jeho krásnou duši, úžasný talent a ať navždy odpočívá v pokoji,“ uvedli Miller, Izambard a Bühler v prohlášení.

Il Divo je komerčně nejúspěšnější klasická crossoverová skupina v mezinárodní hudební historii, kterou Il Divo stále baví od svého založení v roce 2003. S více než 30 miliony prodaných alb, 160 zlatých a platinových alb ve 33 zemích. Il Divo se svými největšími hity a nejoblíbenějšími klasikami vytvoří pro fanoušky nezapomenutelný zážitek. Přijďte se přesvědčit v říjnu do O2 universa v Praze.