Hudba

Dara Rolins – Vánoční koncert

Zpěvačka Dara Rolins letos v prosinci v pražské hale O2 universum nevystoupí. Organizátoři se rozhodli přeložit koncert Dary Rolins na příští rok.

Vstupenky

Zpěvačka Dara Rolins letos v prosinci v pražské hale O2 universum nevystoupí. Maximální snahu organizátorů uspořádat 17. 12. 2020 koncert Vánoce podle Dary přerušila aktuální nařízení Vlády ČR. Z důvodu zhoršení epidemické situace se proto organizátoři rozhodli přeložit koncert Dary Rolins na příští rok. Nově se uskuteční 17. 12. 2021.

„Mrzí mne, že musím touto cestou oficiálně zrušit můj pražský vánoční koncert v O2 universu. I tentokrát jsme pro vás s mým stočlenným týmem připravovali velkolepý zážitek. Doufala jsem, že se situace zlepší, přesto jsme do poslední chvíle váhali, čekali…Jít do toho za daných okolností je však riziko, a tak si budeme muset vy i já na Vánoce podle Dary ještě rok počkat. Věřím, že nás do té doby spojí ještě mnoho jiných hudebních zážitků. Děkuji vám všem za pochopení. Uvidíme se do roka a do dne, 17. prosince 2021,“ slibuje fanouškům Dara Rolins.

Vstupenky zakoupené na původní termín koncertu zůstávají v platnosti a není potřeba je vyměňovat. Prodej vstupenek na nový termín koncertu pokračuje u nás v síti Ticketmaster zde.