Hudba

Bruce Springsteen v květnu zamíří do Prahy! Jak si zajistit ty nejlepší lístky?

Bruce Springsteen vyráží na evropské turné a v květnu roku 2024 bude vystupovat v Praze! Vše, co potřebujete vědět o předprodeji vstupenek na pražský koncert Bruce Springsteena v roce 2024, najdete zde.

Legendární rocková ikona Bruce Springsteen se chystá na mimořádné evropské turné, které slibuje nezapomenutelný zážitek pro jeho oddané fanoušky. Díky jeho nezapomenutelné show a nadčasovým hitům Springsteen okouzlí publikum po celé Evropě. Světovou hvězdu doprovodí jeho E Street Band a zazní všechny legendární hity. V Praze vystoupí 28. května 2024.

Chcete ty nejlepší vstupenky? Využijte Ticketmaster předprodej

Sepsali jsme vám, jak nakoupit vstupenky v předprodeji na koncert Bruce Springsteena v Praze. Od 2. listopadu od 9 hodin do 3. listopadu do 8 hodin probíhá u nás na Ticketmaster.cz předprodej, ve kterém máte možnost si zajistit lepší lístky než v klasickém prodeji.

Tady je postup:

Pokud u nás ještě nemáte založený zákaznický účet Ticketmaster, vytvořte si raději hned teď. Klikněte na „Registrovat se“ na pravé straně webu ticketmaster.cz a následně na „Vytvořit účet“.

V případě že účet už máte založený, ověřte si, zda se dokážete přihlásit pomocí hesla. Zkontrolujte si dále, jestli vaše osobní údaje jsou správné. Například vaše kontaktní údaje a adresu, na kterou se budou vstupenky zasílat.

  1. Předem si rozmyslete, jaký druh a počet vstupenek si chcete koupit. Podrobnosti o cenách a plán stadionu zveřejníme brzy.
  2. V den předprodeje: Přihlaste se ke svému účtu krátce před zahájením prodeje ve čtvrtek 2. listopadu ráno a připravte se na prodej.
  3. Pokud se vytvoří fronta, nenačítejte stránku znovu a vyčkejte až se dostanete na řadu.
  4. Přejeme hodně štěstí!

Plán areálu v Letňanech

Cena vstupenek bude začínat na 1 690 Kč.

Další velké hity

Americká rocková hvězda nadále pokračuje ve vydávání nové hudby. Koncem letošního léta Springsteen vydal společně s Patti Scialfou novou píseň „Addicted to Romance“ k filmu „She Came to Me“. Tady si ji můžete poslechnout.

Addicted to Romance (from the film 'She Came to Me' - Official Lyric Video)