Hudba

ABBA Voyage 2022 v Londýně – informace o předprodeji vstupenek

Jsou zpět! Švédská popová kapela, kterou tvoří Benn Andersson, Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad a Björn Ulvaeus oznámila vydání nového alba i zcela novou show.

Všechny informace o vstupenkách

Konečně nadešel čas – nemohli jsme déle čekat. ABBA, jedna z největších kapel v hudební historii, konečně oznámila, co stojí za „ABBA Voyage“.

ABBA Voyage spojuje staré a nové, stejně jako mladé a už ne tak mladé – a nakonec přináší čtyři členy kapely zpět na pódium – prostřednictvím jejich jedinečné hudby. A to takovým způsobem, jaký jste ještě nikdy předtím neviděli! Hudební klasika a diskotékové hity, jako Dancing Queen, Take A Chance On MeMamma Mia, Gimme! Gimme! Gimme! samozřejmě nebudou chybět. Příští rok skupina odehraje virtuální koncerty, kvůli kterým si všichni čtyři členové nechali vytvořit digitální podobu. Představení se budou konat v Londýně, v aréně, která vyroste v Olympijském parku královny Alžběty.

ABBA Voyage: The Journey Is About To Begin

S pomocí nejmodernějších technik zachycení pohybu, nás ABBA vezme na cestu zpět v čase, až do roku 1979. Show se bude konat od 27. května 2022 ve speciálně postavené ABBA Aréně v olympijském parku Queen Elizabeth v Londýně. Virtuální verze Bennyho Anderssona, Agnethy Fältskog, Anni-Frid Lyngstad a Björna Ulvaeuse bude doprovázet 10-ti členná živá kapela.

Nové album ABBA „Voyage“ a exkluzivní předprodeje

ABBA vydala poslední album v roce 1982. A nyní ABBA, kromě Londýnské show, oznámila i vydání nového alba. Album bude mít také název „Voyage“. Všichni fanoušci, kteří si předobjednají album do 4. září do 13 hodin, získají exkluzivní přístup ke vstupenkám na ABBA Voyage Show, prostřednictvím předprodeje, který se spustí 5. září 2021 v 11 hodin. Album si předobjednejte zde.

Všichni fanoušci se také mohou zaregistrovat do předprodeje Ticketmaster, který začíná v pondělí 6. září v 11 hodin. Zaregistrujte se hned a získejte exkluzivní přístup (registrace je možná do neděle 5. září do 13 hodin).

Oficiální zahájení prodeje na londýnskou show ABBA Voyage bude zahájeno v úterý 7. srpna v 11 hodin v síti Ticketmaster.

ABBA je jednou z nejúspěšnějších hudebních skupin historie. Od vydání jejího posledního alba uplynuly již čtyři desítky let. Proto si tuto show určitě nikdo nenechá ujít. Zde je tedy vše podstatné, co potřebujete vědět o termínech, místě, cenách a způsobu získání vstupenek.

ABBA Voyage v Londýně – Vše co potřebujete vědět

Kdy se ABBA Voyage koná?
První show se odehraje v pátek 27. května 2022 a následně se bude hrát každé pondělí, čtvrtek a pátek od 19:45. V sobotu a v neděli navíc i v 15:00.

Kde se ABBA Voyage koná?
Show se koná v ABBA Aréně v olympijském parku Queen Elizabeth v Londýně.

Jaké jsou ceny vstupenek?
Ceny vstupenek začínají již od 21 GBP. Na výběr je mnoho druhů vstupenek, včetně vstupenek na stání, sezení v hledišti či tanečních stánků. Více informací naleznete zde.

Jak získám vstupenky na ABBA Voyage?

Předobjednejte si nové album ABBA Voyage do 4. září do 13 hodiny a získejte exkluzivní přístup ke vstupenkám, prostřednictvím předprodeje, který se spustí 5. září 2021 v 11 hodin. E-mail od Universal obdržíte 4. září 2021 do 18:00. E-mail bude obsahovat váš jedinečný, jednorázový rezervační kód.

• Zaregistrujte se do předprodeje Ticketmaster, který začíná v pondělí 6. září v 11 hodin zde (registrace je možná do neděle 5. září do13 hodin). Dne 5. září 2021 obdržíte od Ticketmaster e-mail s jedinečným, jednorázovým rezervačním kódem. Ten použijete při zahájení předprodeje, který startuje 6. září 2021 v 11 hodin.

• Oficiální prodej bude zahájen v úterý 7. srpna v 11 hodin na Ticketmaster.co.uk

Další informace na https://abbavoyage.com/ a Ticketmaster.co.uk