Divadlo

Preview

Komediální superstar Daniel Sloss vystoupí ve Foru Karlín

Slavný skotský komik, herec a spisovatel, který právem patří ke světové špičce stand-up comedy, vystoupí v Praze se zcela novou solo show HUBRIS. Jeho vystoupení je provokativní a často ostré jako břitva, žádné téma pro něj není tabu a jeho inteligentní argumenty provokují diváky nejen k smíchu, ale i k zamyšlení. Daniel přitom necenzuruje ani témata, ani jazyk. Celé vystoupení proběhne v angličtině a je vhodné pro starší šestnácti let.

Vstupenky

Daniel Sloss se stal prvním stand-up komikem, který vyprodává velká divadla, jako jsou London Palladium či AFAS Live v Amsterdamu. Vyprodal šest sérií v New Yorku v divadle off-Broadway, objevil se desetkrát v americké televizi „Conan“, jedenáctkrát vystupoval na edinburském festivalu Fringe, kde byl jednou z hlavních hvězd. Se svým předchozím turné „X“ zavítal do 40 zemí – odehrál přitom 300 představení po celé Evropě, Velké Británii, USA, Kanadě, Austrálii, Hongkongu a Japonsku. V moskevské aréně bylo jeho vystoupení vůbec největší komediální show v angličtině. Film „X“ se nyní promítá na HBO v USA a Kanadě a stal se prvním britským komediálním speciálem, který měl britskou premiéru v kinech v roce 2020, těsně předtím, než Covid-19 uzavřel svět. Slossovy speciály „Dark“ a „Jigsaw“ streamuje Netflix ve 190 zemích a 26 jazycích. Jeho loňské  jarní turné po Austrálii bylo největším dubnovým a květnovým živým turné napříč žánry na planetě. Jeho debutová kniha „Every You Hate is Going to Die“ vyšla 12. října 2021 v Penguin Random House.  

Daniel Sloss - Religion

Co řekli o Danielovi Slossovi:

‘Dirty, sweet and clever’ (New York Times)

‘Smouldering… deliciously dark stand-up. Brilliant!’ ★★★★★★★ (Mail On Sunday)

‘Dazzling wit… Unstoppable’ (Daily Telegraph)

‘Simply world class… hilarious’ ★★★★ (Herald Sun) 

‘Hilarious… Sloss is a festival highlight. See him!’ ★★★★★ (The Age)

‘Sloss is at the top of his game… exciting and powerful… Challenging and controversial… a master craftsman and a truly edgy stand-up star with his finger very much on the pulse… Brilliant!’ (Time Out)

Show uvádí Selection. Více informací o pořadateli na www.selection.cz.

Oficiální web umělce:  danielsloss.com