Akce

Nejlepší jarní akce v roce 2024? Tyhle byste si rozhodně neměli nechat ujít

Tohle jsou ty nejlepší jarní akce letošního roku! Těšit se můžete na Mother Mother, Ari Abdul, Troye Sivana a další.

Jaro přináší pestrou nabídku hudebních akcí, která vás určitě nenechá sedět doma. Čeká nás totiž jedna událost za druhou! Připravili jsme vám tady seznam toho nejlepšího. Podívejte se, jaké jarní akce se budou po celém Česku konat.

Mother Mother

Alt-popoví rockeři Mother Mother, pocházející z kanadského Vancouveru, okouzlují publikum po celém světě svou eklektickou směsí indie rocku, folku a popu. Kapela Mother Mother se chystá na jaře na velké evropské turné a zavítá i do Prahy!

24. 3.

Vstupenky

Fletcher

Silné melodie, s nimiž boří hitparády, a ještě poutavější příběhy v textech. Queer ikona Fletcher přiveze do Prahy svůj osobní debut Girl of My Dreams, na kterém se disco estetika snoubí s rockovými baladami.

21. 4.

Vstupenky

Declan McKenna

Declan McKenna se vrací do Prahy v rámci svého dosud největšího turné. A v zádech bude mít superčerstvé album, o kterém sám mluví jako o feel good nahrávce, jakou by si chtěl pustit. Dorazíte?

27. 4.

Vstupenky

Anson Seabra

Talentovaný zpěvák Anson Seabra, který dobyl svět svou písní „Walked Through Hell“ a překvapil i sebe samotného, se chystá do Prahy. Přijďte si užít nezapomenutelný hudební zážitek!

6. 5.

Vstupenky

Christian Löffler

Christian je talentovaný zpěvák, který vyniká v elektronických žánrech s využitím prvků jazuu, indie rocku a vážné hudby. Jeho tvorbu si můžete poslechnout už v květnu na Křižíkově Fontáně!

7. 5.

Vstupenky

Ari Abdul

V její hudbě uslyšíte Lanu Del Rey i The Neighbourhood, svůj první song ale napsala jen tak pro pobavení. Tahle talentovaná zpěvačka zamíří do Prahy už v květnu!

12. 5.

Vstupenky

Thirty Seconds to Mars

Thirty Seconds to Mars vyrážejí na Seasons World Tour a Praha u toho nebude chybět! Těšit se můžete nejen na nové album „It’s The End Of The World But It’s A Beautiful Day“ ale i na hity z minulých desek.

15. 5.

Vstupenky

Jonas Brothers

Jonas Brothers vystoupí poprvé v ČR! Připojte se k Nickovi, Joeovi a Kevinovi, kteří na pódiu předvedou své největší hity, včetně oblíbených písní fanoušků a nových singlů.

2. 6.

Vstupenky

Troye Sivan

Popový fenomén Troye Sivan zavítá poprvé do ČR! V rámci svého světového turné ‚Something to Give Each Other‘ se představí v červnu v pražské Sportovní hale Fortuna.

9. 6.

Vstupenky

Rock for People

Rock for People je jeden z největších a současně nejstarších českých multižánrových festivalů, který každoročně vozí ty největší hvězdy. Tento rok přivítá od 12. do 15. června 2024 například The Offspring, Bring Me The Horizon a The Prodigy.

12.-15. 6.

Vstupenky

Pokud jste si ani tady nevybrali, mrkněte rovnou na naše stránky Ticketmaster, kde najdete všechny nadcházející akce po celé republice. A abyste nezmeškali žádné novinky o akcích, přihlaste se k odběru našeho newsletteru tady.