Akce

Review

James Arthur míří do Prahy s novým albem Bitter Sweet Love! Tady jsou všechny informace o jeho koncertu ❤️‍🔥

Mimořádně talentovaný zpěvák a skladatel James Arthur přiveze 22. února 2024 do Prahy svou fascinující hudbu. Veškeré informace o pražském koncertu najdete tady.

KOUPIT VSTUPENKY

Příběh Jamese Arthura je o vytrvalosti, talentu a cílevědomosti. Jeho cesta od skromných začátků v soutěži X Factor až po to, že se stal celosvětovým hudebním fenoménem, se nedá nazvat jinak než výjimečnou! Z žebříčků poslechovosti nikdy nezmizel, teď navíc v Praze představí svou očekávanou pátou desku Bitter Sweet Love.

James Arthur se poprvé proslavil svou účastí v 9. sezóně X-Factoru v roce 2012, kterou vyhrál se svým světoznámým songem „Impossible“. S ním dobyl světové žebříčky a vydal jeden z nejúspěšnějších britských singlů nového tisíciletí. Po svém vítězství vydal první album „James Arthur“ a poprvé se vydal na turné po Velké Británii a Evropě.

James Arthur performs his Winner's Single - The Final - The X Factor UK 2012

Po delší odmlce se zpěvák vrátil se svým druhým albem „Back From The Edge“, na kterém opět ukazuje svůj zpěvácký a textařský talent. Následovala ještě dvě alba v Top 5, kde James Arthur znovu dokáže přesvědčit svými emotivními a sebekritickými texty.

Inspiraci pro své nové album „Bitter Sweet Love“, na které fanoušci dlouho čekali, čerpá zpěvák z oblasti indie, rock’n’rollu a americké hudby. Album silně navazuje na jeho poslední album „It’ll All Make Sense In The End“, čímž se chce umělec více orientovat na své posluchače. Jeho dvě poslední novinky, „Blindside“ a „A Year Ago“, připravily půdu pro jeho nové album.

Chcete ho vidět live?

Nenechte si ujít příležitost vidět Jamese Arthura naživo v Praze! Prodej vstupenek začíná příští pátek 22. září. Zajistěte si vstupenky, ať můžete zažít večer plný čistého hudebního kouzla. Je to zároveň příležitost ponořit se do jeho oduševnělých melodií a nechat se hudbou přenést do jiného světa.

Poznačte si do kalendáře 22. únor 2024. Tuto mimořádnou událost si totiž nebudete chtít nechat ujít!