Akce

Dua Lipa přiveze svou „Radical Optimism Tour“ do Prahy. Zjistěte, jak získat lístky mezi prvními

Nezmeškejte šanci vidět Dua Lipu naživo! V článku zjistíte všechno, co potřebujete vědět o předprodeji vstupenek, abyste je měli mezi prvními.

Vstupenky

Dua Lipa se v létě 2025 vrací na evropská pódia s novým turné „Radical Optimism“, které podpoří její třetí studiové album. Fanoušci v Česku se mohou těšit na hned dva nezapomenutelné koncerty v pražské O2 areně, a to 27. a 28. května 2025.

Vše, co potřebujete vědět o Dua Lipa Tour 2025 a vstupenkách

Skvělé zprávy pro všechny fanoušky Dua Lipy! V létě 2025 se popová hvězda vrací na evropská pódia a nevynechá ani Prahu! Na rozdíl od letošního léta, kdy dominovala open-air a festivalovým vystoupením, se v květnu a červnu 2025 vydá na velké turné, které zavítá do arén a stadionů po celé Evropě.

Turné odstartuje v Madridu a pokračuje přes Paříž, Prahu, Hamburk a Mnichov. Závěr ji čeká ve velkém stylu – dvakrát zahraje v londýnském Wembley a vystoupí také v Liverpoolu a Dublinu.

Jak získat vstupenky na koncerty v Praze? Oficiální prodej přes Ticketmaster odstartuje v pátek 20. září 2024 v 10 hodin. S předstihem si můžete vstupenky zajistit už v Live Nation předprodeji, a to o den dříve 19. září v 10:00.

Nezapomeňte, že lístky nejspíš budou velmi rychle mizet. Před koupí vstupenek se maximálně připravte a mrkněte na náš příspěvek na blogu s tipy na větší šanci na úspěch. Najdete tam přehled toho, co byste měli ještě před zahájením prodeje udělat, aby vás nic nepřekvapilo a lístky vám neunikly.

Radical Optimism

V květnu letošního roku vydala Dua Lipa své třetí studiové album „Radical Optimism“, které obsahuje hitparádové hity „Training Season“, „Houdini“ a „Illusion“. Album se zaměřuje zejména na sebepoznání a jak už název napovídá, na optimismus v obtížných situacích.

Zejména její píseň „Illusion“ je klubovým hitem a přináší závan čerstvého vzduchu do její éry „Radical Optimism“ s novými remixy od The Blaze a Logic1000.

Dua Lipa - Illusion (Logic1000 Remix) [Official Visualiser]