Festivaly

Preview

Představujeme: útulný rodinný festival Česká1Fest

Nechte se pozvat na útulný rodinný festival, který již třetí rok organizuje basista kapely Sto zvířat a majitel music club Česká1, Wilco Versteeg.

Vstupenky na festival Česká1Fest

Třetí ročník festivalu Česká1Fest, který se letos přestěhuje do Hlízova u Kutné Hory, nabídne svým návštěvníkům pořádnou porci muziky! Projděte si výčet potvrzených kapel a udělejte si obrázek sami. Druhou změnou je délka festivalu, z jednodenního se stává dvoudenním. Do kalendářů si tedy poznamenejte 31.7 až 1.8. 2020.

Posted by Česká1Fest on Sunday, January 5, 2020

Jako headliner festivalu vystoupí Rybičky 48, kapela, která právě slaví plnoletost. Na jaře v halách ostužkuje fanoušky a společně s nimi složí na podzim na svém životním vystoupení rockovou maturitu v pražské v O2 areně. Mezi tím se v létě objeví Rybičky 48 na vybraných českých festivalech, mezi nimiž nebude chybět právě Česká1Fest!

Rybičky48 - Na první dojem (oficiální videklip)

 

Skočit si na festivalu můžete s holandskými Scotch. Chlapci v pruhovaných kalhotech zahrají na trumpetu, housle, bicí, kytaru a akordeon. Kombinace těchto nástrojů v souladu s vlastní tvorbou a folkem ze všech koutů světa vás nenechá sedět v klidu. Těšte se na energickou show!

Scotch The Band - Jean Luc (Official Music Video)

 

S pop punkem přijede do Hlízova Vypsaná fiXa, parta, jejímž vzorem byli a jsou Pixies. Vypsaná fiXa je hlavně koncertní kapelou a je jedním z nejvytěžovanějších hostů letních festivalů. Její tvorba je proslulá zajímavými básnickými – často surrealistickými texty, jejichž autorem je frontman Michal Mareda známý jako Márdi.

Vypsaná fiXa Krabička

 

Wohnouti  na festival přivezou spoustu pozitivní energie. Jejich hudba léčí i bez Laca Deczi 🙂

Wohnout / Laco Deczi - Hudba léčí (OFFICAL VIDEOCLIP)

 

Premiérově na festivalu vystoupí Aneta & The SoulUncles. Nově vzniklá skupina starých známých, kteří si zakládají na kvalitním groovu. Rytmika z členů Sto Zvířat, dechy z Laura a její tygři, klapky Z Pub Animals v čele s Anetou, kterou si můžete pamatovat z postu frontmanky Prague Conspiracy. Těšit se můžete na energickou a šťavnatou fúzi funky & soulu.

Letošní ročník bude stát za to, takže si nenechte ujít kapelky co to na fesťácích umí rozparádit ani bohatý výběr dobrého jídla a pití za rozumnou cenu. Vstupenky zakoupíte v síti Ticketmaster nebo on-line na Ticketmaster.cz. V nabídce jsou jednotlivé dny zvlášť i dvoudenní zvýhodněná vstupenka. Pokud byste vyráželi s dětmi, tak upozorňujeme, že děti do 12 let mají vstup ZDARMA!