Akce

Anastacia vyráží v roce 2025 na turné. Tady je vše o jejím koncertu v Praze

Popová ikona Anastacia oznámila velké evropské turné na rok 2025 a nevynechá ani Prahu! Veškeré informace najdete zde na blogu!

Vstupenky

Když v roce 2000 Anastacia vydala své první studiové album „Not That Kind“, vzbudila pozornost po celém světě. V několika zemích se dokonce dostala na první místo hitparád. S druhým albem „Freak of Nature“ a následujícím albem „Anastacia“ získala ocenění po celém světě a brzy poté vzbudila nadšení u svých fanoušků prvním velkým evropským koncertním turné.

Anastacia - I'm Outta Love (PCM Stereo)

Ani po dlouhé pauze kvůli nemocem a mnoha osudovým událostem v jejím životě se nenechala zlomit a stále se věnuje své hudbě. S více než 30 miliony prodaných alb po celém světě a několika platinovými oceněními je mezi svými fanoušky považována za ikonu. Nejprodávanější singly jako „I’m Outta Love“, „Paid My Dues“, „One Day In Your Life“ a „Left Outside Alone“, znamenají zásadní okamžiky jejího vzestupu.

Anastacia a její pražská show

Připravte se na nezapomenutelný zážitek! Anastacia se zastaví v rámci svého turné 28. března 2025 v pražském O2 universum.

Anastacia o turné říká: „Jsem nesmírně nadšená, že jsem opět na cestách po Evropě, a mám to štěstí, že mohu přijet a vystupovat na tolika nádherných místech pro svou výjimečnou blízkou rodinu. Neměla jsem možnost absolvovat turné ke svému prvnímu albu, o to je toto turné výjimečnější. Nemůžu uvěřit, že od vydání alba Not That Kind uplynulo už 25 let, určitě to oslavíme v pravém stylu Anastacie. Bude to jedna velká oslava výročí. Nemůžu se dočkat, až vás tam všechny uvidím!“

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a přijďte oslavit 25. výročí od vydání alba „Not That Kind“. Buďte součástí velké oslavy s Anastacií! Vstupenky si můžete zajistit na Ticketmaster.cz. Aby vám neunikly žádné akce, přihlaste se k odběru našeho newsletteru.