Ostatní

Souboj charitativních Titánů

Sportovní a herecké hvězdy pomůžou 18. června fotbalem NENECHTE SE VYŘADIT ZE HRY! POMÁHEJTE POMÁHAT S NÁMI!

Vstupenky

Zdravíme všechny přátele a podporovatele Nadace Jakuba Voráčka a Real To Praha, protože podpora ze strany různých sportovních osobností je letitá a ohromná, podaří se Nadaci Jakuba Voráčka společně s dlouholetým partnerem Real Top Praha v termínu 18.6.2020 od 18 hodin na stadionu FK Viktoria Žižkov zrealizovat jedinečné fotbalové utkání „SOUBOJ CHARITATIVNÍCH TITÁNŮ“ plné velkých jmen z oblasti sportu i kultury. Celé utkání bude živě přenášet O2 TV sport. Do prodeje půjde s ohledem na platná omezení jen malé množství vstupenek, k dostání jsou prostřednictvím sítě TICKETMASTER, hodnota jedné vstupenky je minimálně 700 Kč, pokud by chtěl někdo přispět na projekty obou organizátorů více, je připravená i taková alternativa. Všechny uplatněné vstupenky poputují do slosování o zcela jedinečné výhry, které si připravily oba týmy, ale i partneři této akce.

S ohledem na nastalou složitou situaci, jsme museli zrušit většinu na letošní rok naplánovaných akcí.  Ale nemůžeme, ani nechceme zůstat stát stranou, a protože aktuální vládní opatření povoluje přítomnost na stadionu pro maximálně 500 osob, rozhodli jsme se za podpory O2 TV sport uspořádat fotbalové utkání, na které tentokrát nebudete muset nikam cestovat, bude stačit si 18.6.2020 od 17:55 hodin zapnout O2 TV sport a můžete fandit i pomáhat s námi.

Nenechte se vyřadit ze hry a pomáhejte s námi!

Velice děkujeme všem, kteří se do tohoto projektu, který vznikl doslova před pár dny zapojili a pomáhají nám s realizací celé netradiční akce. Vítáme všechny další, kteří by se rádi připojili. V průběhu celého přenosu budeme anoncovat možnost zaslání dárcovské DMS na číslo 87 777 v hodnotě 30/60/90 Kč, právě na podporu našich pacientů.

Nadace Jakuba Voráčka

Nadaci Jakuba Voráčka založil v červnu 2015 Jakub Voráček, hráč NHL Philadelphia Flyers, se svojí sestrou Petrou Klausovou. Cílem nadace je zlepšit v České republice podmínky pacientů s diagnózou roztroušené sklerózy mozkomíšní. Tato nemoc byla diagnostikována i Petře Klausové, díky ní se seznámila s problémy, kterým čelí pacienti i lékaři. Společně s bratrem Jakubem se rozhodli postavit k problému čelem a pomáhat stejně nemocným lidem. Symbolem nadace je Kluk Puk.

Nadace Jakuba Voráčka se zaměřuje na podporu těchto oblastí:

podpora individuálních pacientů s roztroušenou sklerózou v tíživé situaci

podpora rozvoje MS center v České republice – projekt KOMPLEXNÍ REHABILITACE PACIENTŮ S RS

podpora organizací sdružující pacienty s RS

www.nadacejakubavoracka.cz

Real Top Praha

Členy našeho spolku jsou známé osobnosti z řad umělců a sportovců. Už před pěti lety jsme se rozhodli společně pomáhat všude tam, kde je to potřeba.

Jsme jediným týmem v ČR, jehož členové za účast na akcích nedostávají žádný honorář, naopak získané finanční prostředky putují na konkrétní pomoc. Veškerá naše činnost je výhradně charitativní.

Spolek vznikl v roce 2005 a za uplynulé období jsme dokázali svou činností získat více než 25.000.000 Kč pro desítky pacientů a jejich rodin, kteří jsou závislí na pomoci druhých.

Z výtěžku této akce na půl roku zaplatíme hipoterapii pro žáky se zdravotním postižením z Prahy 6. Járovi ve vigilním kómatu přispějeme na další stimulaci jeho mozkové činnosti. Pomůžeme Izabelce, která bojuje s methylmalonovou acidurií, jež ji ohrožuje na životě. Péťovi uhradíme potřebné neurorehabilitační programy v Sanatoriích Klimkovice a zakoupíme další zdravotní pomůcky.

POMÁHEJTE POMÁHAT S NÁMI!

www.realtoppraha.cz