Hudba

Preview

Waltari vystoupí na jaře 2022!

Waltari se těšili, jak vám představí svoji novou desku „Global Rock“ v listopadu v Praze a ve Zlíně, ale svou cestu museli přeplánovat! Naštěstí, další nové termíny jsou známy, a tak se na jejich jedinečné koncerty plné čisté vášně pro rock, a punk se špetkou anarchie můžete těšit na jaře 2022!

Vstupenky

Přesouvání pokračuje

Pokračujeme v přesouvání koncertů kvůli nejisté a nejasné situaci okolo viru Covid-19. Dalším, kdo přesouvá své turné jsou finští průkopníci moderního crossoveru, kapela Waltari.

Waltari mají na svém kontě 14 alb a patří mezi nejvlivnější kapely, jak ve Finsku, tak v zahraničí. Kapela vždy zůstávala věrná sama sobě, aniž by sledovala komerční trendy nebo jakékoli omezení žánru. Waltari jsou živým důkazem toho, že rocková kapela může být inspirována kdykoli a kdekoli.  Jejich nejnovější počin, letošní deska Global Rock“, představuje nový, barvitý pohled na moderní metal. Kapela věří v hudební povstání, míchání žánrů a vytváření nové a osvěžující hudby. To vše je součástí nové desky.

Waltari - Postrock (lyric video)

Zpěvák Kartsy Hatakka shrnuje filozofii Waltari takto: „Rock je postoj, nehasnoucí touha zůstat v životě hravým, až do samého konce! Pořád mě baví nahodit make-up a stát se vyvržencem. Naším cílem je vytvářet muziku, která se vetře do myslí všech našich posluchačů.“

Nové termíny – update (23.3.2021)

Sympaticky blázniví Finové jsou zpět, a na jaře 2022 zazní jejich hudba konečně naživo!

Do Prahy, Klubu Nová Chmelnice dorazí 10. 4. 2022 a do Zlína, Masters of Rock Café 9. 4. 2022!

Již zakoupené vstupenky na původní termíny zůstávají v platnosti i na ty nové v roce 2022!

Vstupenky na oba koncerty můžete nadále objednávat u Ticketmaster.