Hudba

Jack White se vrací s další novou písní

Jack White si ve videoklipu "If I Die Tomorrow" táhne vlastní rakev do hrobu. Nová píseň se objeví na hudebníkově druhém albu Entering Heaven Alive z roku 2022.

Vstupenky na koncert

Jack White se ve videoklipu ke své nové písni „If I Die Tomorrow“ vydává na smuteční odyseu. Skladba se objeví na hudebníkově letošním druhém albu Entering Heaven Alive, které vyjde 22. července u Third Man Records.

„If I Die Tomorrow“ je z větší části slavnostní country balada, i když klasicky ve Whiteově stylu je proříznutá podivnou a surrealistickou kytarovou prací. „If I die tomorrow will you let me know if I left in peace,“ zpívá White, „I begbed and borrowed everybody’s love and they gave for free/And I wish that I could give it back to them/So if I die tomorrow/Will you give them all the love they lent to me.“

Jack White – If I Die Tomorrow (Official Video)

Videoklip k písni „If I Die Tomorrow“, který režíroval Brantley Gutierrez, se mezitím pyšní doplňující klasickou westernovou atmosférou (i když vizuály se pyšní stejnou, modře zbarvenou paletou, která letos prostupuje vším od obalu Whiteova alba až po jeho vlasy). V klipu se zdá, že White táhne svou vlastní rakev rozlehlou krajinou, nakonec se setká se skupinou podivných postav a skončí v šestimetrové díře, která na něj čekala.

The Supply Chain Issues Tour

Jack White a jeho pražské představení ve Foru Karlín se přidává k již oznámeným koncertům The Supply Chain Issues Tour, s kterým Jack White odehraje přes 60 vystoupení od Severní Ameriky přes Evropu a zpět do US. Turné produkované společností Live Nation – zahrnuje Whiteovo vystoupení v Praze, ve které hrál naposledy v roce 2014.

Na žádost umělce bude v sále zakázáno používání mobilních telefonů, které budou uloženy v pouzdře Yondr. Telefon bude možné používat v určených prostorech mimo hlavní sál.