Hudba

Preview

Die Happy posouvají své podzimní turné o rok!

Hádejte co? Další turné, jehož jedna zastávka patřila také České republice, se kvůli viru COVID-19 a všemu, co je s tím spojeno, posouvá o celý rok! Turné „Guess What!“ známé německé rockové kapely DIE HAPPY! Neúnavný živel Marta Jandová a spol. měli svou letošní novou desku „Guess What!“ představit v listopadu v Paláci Akropolis! Nestane se tak!

Vstupenky na koncert

Nový termín turné a s ním také koncertu v Paláci Akropolis, je 19. 10. 2021!

Kapela vám vzkazuje: Ahoj kamarádi, kvůli setrvávajícím zákazům a opatřením kvůli Covidu-19, které se bohužel vztahují i na naše koncerty, vám s těžkým srdcem musíme oznámit, že jsme nuceni odložit naše listopadové turné na říjen 2021. Doufáme, že se příští rok budeme moci zase sejít a pořádně si to spolu užít. Zakoupené lístky zůstávají samozřejmě v platnosti. Zůstaňte všichni zdraví a brzy na viděnou. Marta, Thorsten, Ralph a Jürgen.“

Kapela Die Happy , která nemá ani po 25 letech a více než 1200 odehraných koncertů dost si nyní stejně jako většina ostatních musí dát nedobrovolnou hrací pauzu a svou nekončící energii a nadšení, které vložili do nového alba „Guess What!“, musí pošetřit ještě rok, aby pak mohli nastřádanou vášní a chutí hrát zbourat kluby, vč. pražského Paláce Akropolis

Die Happy - Guess What (Official Video)

Die Happy, to je zkrátka stále skvělý popcore se silnými melodiemi a tvrdými riffy. Ze čtveřice se navíc stala pětice! Se svým dlouholetým přítelem Robertem Kernerem získali Die Happy živou kytarovou posilu, a tak vám budou nově střílet riffy do uší stereo! Bude to hodně hlasité, bude to divoké a nezapomenutelné!  Temperamentu a kouzlu frontmanky Marty Jandové neuniknete! Její spontánní a vzrušující styl dělá z každého koncertu naprosto jedinečnou událost, kdy nikdy nevíte, co tentokrát zažijete a uslyšíte.

Tak si kupte barevné fixky a přepisujte přehledně ty své diáře, protože se koncerty na příští rok začínají opravdu dost kupit! Die Happy, Praha, Palác Akropolis, 19. 10. 2021! Nezmeškejte to!

Již zakoupené vstupenky na původní termín koncertu (17. 11. 2020) zůstávají v platnosti i na nový termín!

@Pragokoncert