Hudba

Preview

BELCANTO – Krasozpěv v Liberci

Belcanto – vyzpívaná krása v podání hvězd opery a muzikálu. Nechte se pozvat na vystoupení , které se jen tak nebude opakovat! Po velmi úspěšném provedení v brněnské DRFG Aréně se ansámbl turné Belcanto přesouvá do Liberce.

Vstupenky na "Belcanto v opeře a v muzikálu" v liberecké Home Credit Areně

Na diváka čeká přehlídka krásy v nablýskané podobě. Krásné árie ze známých oper a muzikálů. Krásný zpěv provedený krásnými lidmi… krásnými už jen proto, že šíří krásu. To vše s vkusně poskládaným vizuálním provedením Filipa Renče.

Mezi třemi hvězdnými pěvci – konkrétně tenorem Peterem Bergerem, barytonem Vladimírem Chmelom, a basbarytonem Danielem Hůlkou září vpravdě jako démant sopranistka Tereza Mátlová.

Milovníci dobré klasiky se mohou těšit na árie a duety z per  A. Dvořáka, W. A. Mozarta, G. Pucciniho, G. Verdiho, J. Strausse, L. Bernsteina, A. L. Webera, či K. Svobody.

Daniel Hůlka se pohybuje jak v opeře tak v muzikálu – v jeho podání uslyšíme např. árii Vodníka z Rusalky, ale také nezapomenutelné party Drákuly – role, která jej vynesla před mnoha lety na muzikálové výsluní.

K dokonalosti přivede přehlídku skvělé hudby umění předního filharmonického orchestru. To vše pod vedením profesora Leoše Svárovského.

Není lepšího léku na lednové deprese, než se nechat unést, a strhnout…. krásou.