Festivaly

Review

Festivalová sezona v plném proudu

Letní festival - místo, kde zažijete na vlastní kůži nezaměnitelnou afmosféru, se spoustou energie, zábavy smíchu, emocí, možná první lásku, ale hlavně uslyšíte pořádnou porci muziky!
V naší nabídce naleznete festivaly jednodenní, víkendové, hudební, divadelní i multižánrové, festivaly pro mladší či starší i festivaly rodinné. Vybírejte a vydejte se letos v létě za živou zábavou.

Koupit vstupenky na festival

Hvězdné léto pod Žižkovskou věží

do 10.9.2019 – Letní scéna pod Žižkovskou věží – Praha 3

Užijte si divadlo i v létě – na nové komfortní scéně pod otevřeným nebem a s těmi největšími hereckými hvězdami.
Na nové pražské letní divadelní scéně se díky jejím možnostem i umístění skloubí vysoký divácký komfort (pro letní scénu je připraven unikátní systém rychlého zastřešení), s ojedinělým zážitkem z představení pod hvězdami a s hvězdami na jevišti.

Divadelní HVĚZDNÉ LÉTO je v plném proudu a vy se můžete těšit na představení jako jsou např.: Úča musí pryč, Smím prosit, Dva nahatý chlapi, Vzpouru nevěst, Lady Oskar, Kočka v oregánu a spoustu dalších….

Hvězdné léto pod Žižkovskou věží – koupit vstupenky

 

Hrošení 2019

19.- 20.7.2019 – Kemp Moře u rybníka Řeka – Krucemburk

Dvoudenní hudební festival HROŠENÍ 2019

Festival představí v pátek raperskou dvojice DaboJ&2Tee, rockovou kapelu NENÍ ZAČ!, pbluesrocková skupina MRAKOPLAŠ, dále pak zahraniční host z CHILE – skupina PACÍFICO a páteční produkci ukončí STRESOR.

V sobotu od 13:00 zahraje SEŠLOST, BLUEGRASS COMEBACK, MAZZEC, Adéla Jonášová, KVINTET PÍSEK, stálice na české country scéně – skupina PACIFIK. Festival ukončí jedna z velmi oblíbených kapel naší současné folkové scény – pardubičtí MARIEN v čele s autorem a uznávaným melodikem Víťou Troníčkem.

Koupit vstupenky na festival Hrošení 2019

 

Benátská! s Impulsem

25 – 28.7.2019 / Areál Vesec u Liberce

 

26. ročník festivalu Benátská! s Impulsem 2019 se opět blíží! Jeden z největších hudebních festivalů v zemi se bude konat již tradičně poslední červencový víkend. Těšit se můžete na Karla Gotta, skupinu EUROPE, Bena Cristovao, Chinaski, Lenny, Vítkovo Kvarteto, Čechomor, No Name, Törr, UDG, Brutus a spousta dalších.

Benátská! s Impulsem  2019 – koupit vstupenky

 

Ladná Čeladná

2.-3.8.2019 / Čeladná

Festival Ladná Čeladná je určen všem generacím a především rodinám s dětmi, Mezi hlavní hvězdy festivalu budou patřit Tata Bojs a  Jaroslav Uhlíř s kapelou. Pro návštěvníky je během dvoudenního programu připraveno celkem 14 koncertů a v neposlední řadě pohodová atmosféra umocněná malebným prostředím v podhůří Beskyd.
Děti se mohou těšit na vystoupení Michala Nesvadby, tvůrčí dílny, workshopy a další doprovodný program.

Ladná Čeladná – koupit vstupenky

MÁCHÁČ 2019

23.-24.8.2019 – Máchovo jezero – pláž Klůček, Doksy

Devatenáctý ročník největšího tanečního beach open air festivalu v ČR. Pláž Klůček u Máchova jezera se opět promění v areál, který bude hostit ta nejzvučnější jména světové taneční scény, doplněné o přední domácí umělce.
Těšit se můžete na Timmy Trumpet, Fedde Le Grand, Coone, Kaaze Zonderling, Khomha, Kaiserdisco, Christian Smith, Bruno Martini, Tod Helder …a další.

Festival MÁCHÁČ – koupit vstupenky

VINOHRANÍ VE VINIU

24.8.2019 – Areál vinařských závodů VINIUM – Velké Pavlovice

Festival “VINOHRANÍ VE VINIU“ se uskuteční již tradičně na konci prázdnin v jedné z nejkrásnějších jihomoravských lokalit – ve Velkých Pavlovicích! Čeká na vás line-up nabitý velkými jmény z domácí, ale i slovenské hudební scény, Čechomor, Horkýže Slíže a další.

Vinohraní ve Viniu – koupit vstupenky

 

ROCK FOR CHURCHILL

30.- 31.8.2019 – Areál Myslivna, Vroutek

Pokud máte rádi pohodovou festivalovou atmosféru bez tlačenic a rádi si dopřejete porci skvělé muziky, které se mainstreamová rádia vyhýbají, je Rock for Churchill akce právě pro vás.
Letošní ročník Rock for Churchill bude navíc speciální – festival oslaví 20. narozeniny! Ze zahraničních kapel se můžete těšit na australského performera Dub FX, divokou ragga-punk-metalovou partu Skindred anebo vycházející hvězdu britského alternativního rocku Yungbluda. Z domácích kapel přijedou Rock for Churchill pogratulovat Tata Bojs, kteří představí speciální audio-vizuální show k 20 letům festivalu, J.A.R., Horkýže Slíže, United Flavour, Stromboli, Vypsaná fixa anebo Gaia Mesiah.

ROCK FOR CHURCHIL – Koupit vstupenky

pozn.: změna programů vyhrazena